Chateau de Conqueste Bordeaux Rosé 2021

Gratis verzending vanaf € 75,-

 7,00 incl.btw

26 op voorraad

Beschrijving

Chateau de Conqueste Bordeaux Rosé 2021

Chateau de Conqueste Bordeaux Rosé 2021: lekker fris

Deze Chateau de Conqueste Bordeaux Rosé 2021 is een aanrader. Want het is een rosé met smaak, in tegenstelling tot veel andere rosé’s. De toegepaste druif is de Cabernet Sauvignon. Het alcoholpercentage bedraagt 13%

De productie van de rosé gebeurt door de eerste jus van de cabernet druif te laten bloeden (saigner). Deze jus is zeer aromatisch.  Vervolgens start de fermentatie gedurende 10 à 14 dagen op een temperatuur van 18°C. Hierdoor conserveert de wijnboer het hele aromatische potentieel. Hierdoor ontstaat een soepele en levendige wijn. Vervolgens begint men de wijn te zuiveren en te filteren, waarna hij in fles gaat (mis en bouteilles).

Proeverij

De wijn is, op de juiste temperatuur gekoeld, heel aangenaam om te proeven. De kleur van deze Bordeaux rosé is die van rosé zalm. Daarnaast domineert engelse bonbon met fijne trekjes van klein rood fruit de geur. Bij de eerste teug is de wijn in de mond vervolgens lekker vettig en houdt hij lang aan.

Wijn – spijs

Deze rosé wijn is een ideale begeleider van salades en barbecues.

Andere rosé’s uit ons assortiment

Wilt u ook kennismaken met onze andere rosé’s?  Maar ook de rosé van chateau Lauduc is onweerstaanbaar smakelijk.

NIEUW: Bovendien hebben we sinds zomer 2020 een supermooie rosé zonder sulfiet! Dit is de L’Invincible rosé van Chateau Lauduc. Terecht: onoverwinnelijk lekker!

Extra informatie

Hoeveelheid

Aantal

Alle Wijnen

Alle Bordeaux Wijnen

Wijnjaar

Land

Kleur

Appellation

Druivenrassen

Wijnhuis

Alcoholpercentage