Dinerpakket Sublime een speciale selectie

 57,50 incl.btw

Gratis verzending in NL vanaf €49,-.

Beschrijving

Dinerpakket sublime

Dit dinerpakket Sublime bestaat uit 6 flessen verschillende wijnen. Ze zijn van goede kwaliteit en passen heel goed bij een leuk samengesteld dinertje. Dit pakket is ook leuk om zomaar eens een diversiteit aan wijnen te proberen of aan iemand te schenken.

samenstelling dinerpakket Sublime

Het Dinerpakket Sublime is door ons persoonlijk geselecteerd. De geselecteerde wijnen komen uit bovengemiddelde wijnjaren. Hierbij 2015 en 2016 bijna buitencategorie.

Het pakket bevat de volgende bijzondere Bordeaux wijnen:

  • Crémant de Bordeaux BRUT van chateau Lauduc
  • Bordeaux rosé 2019, eveneens van chateau Lauduc Classic
  • Witte Bordeaux Blanc 2019 van chateau de Conqueste
  • rode Bordeaux Rouge 2018 van chateau de Conqueste
  • Cote de Bordeaux 2018 Cadillac Rouge Mondésir
  • Bordeaux Moelleux Haut Benauge  2015 van chateau Glanet

Deze wijnen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit. Zij hebben zonder meer allen het label AOC. Bovendien zijn zij afkomstig van de onafhankelijke wijnboeren. Hier zijn in familieverband opeenvolgende generaties bezig met het produceren van wijnen met een goede kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u natuurlijk ook meerdere pakketten afnemen.

toelichting op de wijnen

Crémant de Bordeaux

De Crémant de Bordeaux kan zonder meer de vergelijking doorstaan met menig champagne. De productiemethode is bovendien exact hetzelfde.  Proeven is gelijk aan genieten.

Bordeaux rosé classic

Een lekkere frisse rosé uit de Lauduc Classic serie.

De wijnen van Chateau de Conqueste

De wijnen van chateau de Conqueste zijn vooral aan de fruitige kant. De witte wijn is weliswaar droog en gemaakt van de Sauvignon Blanc druif. Hierdoor zijn er lekkere citrus smaken aanwezig die bovendien een gepaste frisheid leveren.

De rode wijn van chateau de Conqueste is ook een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Dit levert een aangename wijn op die gemakkelijk toegankelijk is.

De rode mondésir

Dit is een lekkere cotes de Bordeaux Cadillac 2018. Hij is afkomstig van het domein van de familie Boyer. Deze familie bestiert overigens diverse domeinen. De wijn is eveneens een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot, maar in een andere verhouding. Heerlijk bij een mooi stukje vlees.

De lichtzoete wijn Haut Benauge van Chateau Glanet

Deze wijn kan gepresenteerd worden als een eenvoudige, lekkere dessertwijn. Hij komt uit het kleine gebied Haut Benauge, in de buurt van Sauternes.

 

Extra informatie

Hoeveelheid

Jaar

, ,

Kleur

, , ,

Proefdozen

Uitgelicht

,