Dinerpakket Superbe voor een supergezellig diner

 67,50 incl.btw

Gratis verzending in NL vanaf €49,-.

11 op voorraad

Beschrijving

Dinerpakket Superbe

Dit dinerpakket Superbe bestaat uit 6 flessen verschillende wijnen. Ze zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien passen zij zonder meer prima bij een gezellig dinertje. Daarnaast is dit pakket ook leuk om zelf zomaar eens een diversiteit aan wijnen te proberen of aan iemand te schenken.

samenstelling dinerpakket Superbe

Het Dinerpakket Superbe is door ons persoonlijk geselecteerd. De geselecteerde wijnen komen uit bovengemiddelde wijnjaren. Hierbij 2015 en 2016 bijna buitencategorie.

Het pakket bevat de volgende bijzondere Bordeaux wijnen:

  • Crémant de Bordeaux BRUT van chateau Lauduc
  • Bordeaux rosé 2015,  van chateau du Cros (van famille Boyer)
  • Witte Sauvignon Blanc 2019 van chateau du Cros
  • rode Bordeaux Rouge 2018 van chateau du Cros
  • Bordeaux Supérieur 2018 van chateau Glanet
  • Bordeaux Moelleux Haut Benauge  2015 van chateau Glanet

Deze wijnen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit. Bovendien hebben zij allemaal het prestigieuze label AOC. Daarnaast zijn zij afkomstig van de onafhankelijke wijnboeren. Opeenvolgende generaties produceren in familieverband hun wijnen met een geweldige kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u natuurlijk ook meerdere pakketten afnemen.

toelichting op de wijnen

Crémant de Bordeaux

De Crémant de Bordeaux kan zonder meer de vergelijking doorstaan met menig champagne. De productiemethode is bovendien exact hetzelfde.  Deze wijn proeven staat gelijk aan heerlijk genieten.

De wijnen van chateau du Cros

Bordeaux rosé du Cros

Een lekkere frisse rosé uit de Lauduc Classic serie.

Bordeaux rood chateau du Cros

De wijnen van chateau du Cros zijn vooral aan de fruitige kant. De witte wijn is droog en gemaakt van de Sauvignon Blanc druif. Hierdoor zijn er lekkere citrus smaken aanwezig die bovendien een gepaste frisheid leveren.

De rode wijn van chateau du Cros is ook een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Dit levert een aangename wijn op die gemakkelijk toegankelijk is.

De rode Bordeaux Superieur Classique van chateau Glanet

Dit is een lekkere cotes de Bordeaux Cadillac 2018. Hij is afkomstig van het domein van de familie Boyer. Deze familie bestiert overigens diverse domeinen. De wijn is eveneens een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot, maar in een andere verhouding. De wijn smaakt daarnaast heerlijk bij een mooi stukje vlees.

De lichtzoete wijn Haut Benauge van Chateau Glanet

Deze wijn kan gepresenteerd worden als een eenvoudige, lekkere dessertwijn. Hij komt uit het kleine, nogal onbekende gebied Haut Benauge, in de buurt van Sauternes.

Extra informatie

Hoeveelheid

750 ml

Aantal

1

quantity-is-minimum

false

Hoeveelheid flessen

Land

Frankrijk

Kleur

, , , ,

Uitgelicht