proefdoos Saint-Emilion Grand Cru wijnen

 79,00 incl.btw

Gratis verzending in NL vanaf €49,-.

3 op voorraad

Beschrijving

proefdoos Saint-Emilion wijnen

samenstelling

Deze unieke proefdoos Saint-Emilion wijnen is samengesteld uit voortreffelijke wijnen. Zij komen  van onze drie top-chateau’s: Chateau Arnaud de Jacquemeau, Chateau Galeteau en Chateau Tour de Peyronneau. Dit proefpakket biedt een unieke kans om de specifieke kenmerken te detecteren van deze fraaie Saint Emilion Grand Cru wijnen uit de Bordeaux. De wijnen komen van onze onafhankelijke chateau’s uit de streek rondom het stadje Saint-Emilion. Het zijn zogenaamde familie chateau’s die al generaties lang een consistente wijn leveren.  Het ambachtelijke van vroeger is bewaard gebleven, maar de jongste generatie brengt vanuit hun opleiding de nieuwe inzichten in. De wijnen zijn van een intrinsiek uitstekende kwaliteit en kunnen daarom nog zeker een groot aantal jaren worden bewaard. Maar een geschenk doos is bedoeld om direct te proeven. En dat treft, want deze wijnen zijn nu al prima op dronk.

 

Saint-Emilion Grand Cru | de smaken

De wijnen hebben het volgende kenmerk. De smaak is een uitstekende mengeling van rood fruit (frambozen en wilde aardbeien), van drop, met daaraan toegevoegd enkele noten van toast en rook. Soepel en verfijnd met een delicaat pallet. Opgevoed in vaten van speciaal geselecteerd eikenhout.

Grape33 Proefdozen | Geschenk dozen | PROEFpakketten per regio

Proefdozen van Grape33 zijn met zorg samengesteld. In dit geval krijgt u een goede indruk van de betere Saint-Emilion Grand Cru wijnen.

LET OP: omdat Cardinal Villemaurine 2012 uit voorraad is, hebben we Tour Peyronneau 2014 aan het pakket toegevoegd.

Extra informatie

Hoeveelheid

750 ml

Aantal

1

Hoeveelheid flessen

Land

Frankrijk

Wijnjaar

,

Kleur

Proefdozen

Uitgelicht

alcoholpercentage

14

Wijnhuis

Chateau Arnaud de Jacquemeau, Chateau Bernateau, Chateau Galeteau