Proefdoos St-Emilion Grand Cru met 6 flessen

 150,00  139,00

Gratis verzending in NL vanaf €49,-.

10 op voorraad

Beschrijving

Proefdoos St-Emilion Grand Cru

samenstelling

Deze Proefdoos St-Emilion Grand Cru is samengesteld uit voortreffelijke wijnen van drie van onze top-chateau’s: Arnaud de Jacquemeau, Galeteau en Cardinal Villemaurine (elk 2 flessen). Dit proefpakket biedt een unieke kans om de specifieke kenmerken te detecteren van deze fraaie Saint Emilion Grand Cru wijnen uit de Bordeaux. De wijnen komen van onze onafhankelijke chateau’s. Deze zijn al generaties lang in het bezit van een familie.  De oudste generaties droegen zorg voor de ambachtelijke werkwijzes van het wijnmaken. De jongste generatie heeft bovendien vaak de Ecole du Vin in Bordeaux doorlopen. Hiermee brengen zij de nieuwste inzichten in bij de familie.  In al die jaren brengen zijn hun wijn met een hoge consistente kwaliteit. Hierdoor kunnen de wijnen nog zeker een groot aantal jaren worden bewaard. Maar een proefdoos is bedoeld om direct te proeven. En dat treft, want deze wijnen zijn nu al prima op dronk.

 

St-Emilion Grand Cru | de smaken

De wijnen hebben het volgende kenmerk. De smaak is een uitstekende mengeling van rood fruit (frambozen en wilde aardbeien), van drop, met daaraan toegevoegd enkele noten van toast en rook. Soepel en verfijnd met een delicaat pallet. Opgevoed in vaten van speciaal geselecteerd eikenhout.

Grape33 Proefdozen | proefpakketten per regio

Proefdozen van Grape33 zijn met zorg samengesteld. In dit geval krijgt u een goede indruk van de betere Saint-Emilion Grand Cru wijnen.

Extra informatie

Jaar

, ,

Kleur

Proefdozen

Uitgelicht

,

Hoeveelheid