Proefdoos witte Bordeauxwijnen van de vakman (3 flessen)

 27,50 incl.btw

Gratis verzending vanaf €49,-.

23 op voorraad

Beschrijving

Proefdoos witte Bordeauxwijnen

samenstelling van de proefdoos

Deze proefdoos witte Bordeauxwijnen bevat twee wijnen van chateau Lauduc. Dat zijn de Bordeaux Blanc en de Entre-deux-Mers. Daarnaast een wijn van chateau du Cros, namelijk de Bordeaux Sauvignon Blanc. Deze 3 wijnen vertegenwoordigen op gepaste wijze het gebied van Entre-deux-Mers en Cotes de Bordeaux.

Even een systematisch overzicht:

  • een evenwichtige Bordeaux Blanc Classic 2019 van chateau Lauduc
  • een fris fruitige Bordeaux Entre Deux Mers 2019 van Chateau Lauduc
  • een koele statige Bordeaux Blanc van Chateau du Cros

Assortiment

Deze witte wijnen zijn onderdeel van het assortiment van Grape33. Dit betekent dat deze wijnen met grote zorg zijn gekozen op de beide chateau’s.

Proeverij witte Bordeauxwijnen

De drie wijnen uit de proefdoos zijn zonder meer uitstekende wijnen. Elke wijn heeft uiteraard een eigen karakter. Met deze proefdoos is het interessant de eigenheden per wijn zelf te ontdekken.

De wijnen prima te presenteren als lekkere aperitiefwijnen. Drink ze echter niet te koud: tussen 9 à 11 graden is het beste om de smaak tot uitdrukking te laten komen.

Maar ook als begeleider bij een lunch of salades of gewoon op het terras voldoen ze meer dan prima. Bovendien is de prijs- kwaliteit verhouding zonder meer uitstekend te noemen. Bestel dus een of meer proefdozen bij de vakman: Grape33,com sinds 2008.

 

 

Extra informatie

Hoeveelheid

,

Jaar

,

Kleur

Uitgelicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.