wijnkistjes een passend wijngeschenk voor uw relaties

wijnkistjes: een passend wijngeschenk voor uw relaties

Uw relaties, managementteam, personeel of congressprekers zijn belangrijk. Wij weten bovendien dat een met zorg uitgevoerd wijngeschenk zeer wordt gewaardeerd. Grape33 is uw aangewezen partner voor het creëren van een passend wijngeschenk voor uw relaties. U presenteert het op het meest geëigende moment: met Kerstmis, Einde van het jaar, op de receptie of het congres. Eén of meer flessen goede wijn, eventueel samen met een paar glazen in een net kistje wordt zonder meer altijd gewaardeerd. Wij kunnen uw kistje ook bedrukken met uw bedrijfs- of congreslogo (hoge kwaliteit | in kleur): krijgt het meteen een hogere attentiewaarde.

Klantwaarderingen | Testimonials

Zorgzaam en Snel Namens de Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie spreek ik mijn waardering uit voor de zorg en snelheid van bezorging en de kwaliteit van de wijn. De waardering is zeer goed en ik hoop dat wij in 2015 weer van uw service gebruik kunnen maken.

De kistjes met opdruk waren top: zeer goede kwaliteit. Perfect uitgevoerd en op tijd geleverd. Zeer bedankt en veel succes, Laura

Alle waardering voor de snelle levering. Zeer goed kwaliteitsproduct en een perfecte uitvoering op tijd. Adequate reactie op een paar kleine fouten in de verzendlijst, Peter de Bie inkoopmanager

Wijnkistjes met de beste Bordeauxwijnen

Sinds 2008 is Grape33 de Bordeaux specialist van Nederland en Vlaanderen. Al onze wijnen worden persoonlijk geselecteerd bij chateau’s in de Bordeaux wijnstreek bij onafhankelijke wijnboeren. Zo hebben wij inmiddels een prachtige range aan Bordeaux wijnen opgebouwd die exclusief bij ons verkocht worden. Wij kunnen de wijnen leveren in kistjes van 1 tot en met 6 flessen. Wilt u een officiële kist met chateau-opdruk? Dat kan, maar wacht dan niet te lang, want bij een aantal chateau’s zullen we die apart moeten bestellen.

Persoonlijk | kwaliteit | aandacht | attentiewaarde

Al onze relatiegeschenken worden voor u op maat gemaakt. De kistjes zijn van hoogwaardig nederlands fabrikaat en kunnen één, twee of drie tot wel zes flessen bevatten. Het schuifdeksel, bedrukt met uw logo in uw bedrijfskleuren, geeft een aanzienlijk hogere attentiewaarde. Bovendien voegen wij graag uw eigen boodschap op de fles of een brief toe in het wijnkistje.
Persoonlijk, kwaliteit en aandacht zijn onze kernwoorden. leg contact en Grape33 zorgt ervoor.

Vraag offerte aan.

Voor meer informatie of andere mogelijkheden vraagt u vrijblijvend offerte aan. Gebruik dan onderstaand formulier en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug met een persoonlijk advies.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht