wijnkistjes: een passend wijngeschenk voor uw relaties

Uw relaties, managementteam, personeel of congressprekers zijn belangrijk. Wij weten bovendien dat een met zorg uitgevoerd wijngeschenk zeer wordt gewaardeerd. Grape33 is uw aangewezen partner voor het creëren van een passend wijngeschenk voor uw relaties. U presenteert het op het meest passende moment: met Kerstmis, Einde van het jaar, op de receptie of het congres. Eén of meer flessen goede wijn, eventueel samen met een paar glazen in een net kistje wordt altijd gewaardeerd. Wij kunnen uw kistje ook bedrukken met uw bedrijfslogo (hoge kwaliteit | in kleur): krijgt het meteen een hogere attentiewaarde.

Wijnkistjes voorbeelden

Wij hebben voor u een paar voorbeelden samengesteld. Zij geven een indicatie van de werkelijke uitvoering. Vraag echter gerust naar andere mogelijkheden, zoals andere wijnen, andere prijsklasse, andere verpakking, een eigen wenskaart / brief toevoegen, de bezorging door ons laten regelen. U kunt dit op het offerte-aanvraagformulier vermelden.

wijnkistje 2014 Le Lescot 2011

wijnkistje 1 fles Chateau Le Lescot

  • fles Medoc in houtwol
  • houten kistje met nietdeksel
wijnkistje 2014 Fussignac 2010

wijnkistje 1 fles chateau Fussignac

  • 1 fles Bordeaux superieur in houtwol
  • houten kistje met schuifdeksel
  • bedrukt met 1 kleur logo
wijnkistje 2014 2fl Carbon d'Artigues 2009 2013

wijnkistje 2 flessen Chateau Carbon d’Artigues

  • 2 flessen Graves: 1 wit | 1 rood in houtwol
  • 2-vaks houten kistje met schuifdeksel
  • 1 kleurig logo bedrukt

Klantwaarderingen

Zorgzaam en Snel
Namens de Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie spreek ik mijn waardering uit voor de zorg en snelheid van bezorging en de kwaliteit van de wijn.
De waardering is zeer goed en ik hoop dat wij in 2015 weer van uw service gebruik kunnen maken.
Paul Sanders penningmeester VCgP

De kistjes met opdruk waren top. Perfect uitgevoerd en op tijd geleverd. Bedankt hiervoor.

Laura de Haas event manager Jibe!

Alle waardering voor de snelle levering. Zeer goed kwaliteitsproduct en een perfecte uitvoering op tijd. Adequate reactie op een paar kleine fouten in de verzendlijst

Peter de Bieinkoopmanager

Wijnkistjes met de beste Bordeauxwijnen

Sinds 2008 is Grape33 de Bordeaux specialist van Nederland en Vlaanderen. Al onze wijnen worden persoonlijk geselecteerd bij chateau’s in de Bordeaux wijnstreek. Zo hebben wij een prachtige range aan Bordeaux wijnen opgebouwd die exclusief bij ons verkocht worden. Wij kunnen de wijnen leveren in kistjes van 1 tot en met 6 flessen. Wilt u een officiële kist met chateau-opdruk? Dat kan, maar wacht dan niet te lang, want bij een aantal chateau’s zullen we die apart moeten bestellen,

Persoonlijk | kwaliteit | aandacht | attentiewaarde

Al onze relatiegeschenken worden voor u op maat gemaakt. De kistjes zijn van hoogwaardig nederlands fabrikaat en kunnen één, twee of drie of zes flessen bevatten. Het schuifdeksel bedrukt met uw logo in kleuren geeft een aanzienlijk hogere attentiewaarde. Wilt u graag uw eigen boodschap op de fles of een brief bijgevoegd in het wijnkistje.
Persoonlijk, kwaliteit en aandacht zijn onze kernwoorden. leg contact en Grape33 zorgt ervoor.

Vraag offerte aan.

Voor meer informatie of andere mogelijkheden vraagt u vrijblijvend offerte aan. Gebruik dan onderstaand formulier en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug met een persoonlijk advies.

Aanvraagformulier offerte wijngeschenk voor relaties

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.