Wijnproeverij met Bordeauxwijnen: leerzaam en gezellig

Grape33 organiseert met name in Brabant, Limburg en Vlaanderen graag uw wijnproeverij op uw eigen locatie, geheel op maat naar uw wensen. Desgewenst overigens ook in de andere provincies. U proeft echt lekkere, bijzondere Bordeauxwijnen van kleine onafhankelijke chateau’s. De Bordeauxwijnen worden gepresenteerd met een uitgebreide toelichting. Hierdoor vergaren de deelnemers echte kennis over de achtergronden van de gepresenteerde wijnen. Bovendien zijn onze proeverijen interessant voor de beginnende wijndrinker maar ook voor de meer gevorderde liefhebber.

Leuk voor een familie- of vriendenbijeenkomst, of voor een inspirerende bijeenkomst van uw medewerkers of uw management-team. Maar ook uw klanten zullen het zeker waarderen.

wijnproeverij op maat Grape33

wijnproeverij Bortdeauxwijnen

Een ongedwongen sfeer

Wilt u

  • op uw jaarlijkse familie-bijeenkomst eens iets bijzonders organiseren?
  • eens speciale aandacht schenken aan uw klanten en hen verrassen met een gezellige avond?
  • uw management-team of uw medewerkers bedanken na een succesvol project of om de behaalde successen van het afgelopen jaar te vieren?
  • als een groep enthousiaste wijnliefhebbers kennismaken met Bordeaux wijnen?
  • met uw buurtgenoten dit jaar eens iets speciaals ervaren?

Grape33 staat open voor al uw vragen en suggesties.

Ons aanbod

Een wijnproeverij is mogelijk vanaf 12 personen. In onderlinge afstemming bepalen wij het programma voor de middag of de avond. Tijdens een proeverij proeft u gemiddeld acht à tien wijnen. Bij elke wijn geven wij interessante toelichting over hoe de wijn is gemaakt en wat de invloed is van het terroir op de wijn. Bovendien hebben we het over de karakteristieke kenmerken van de druivensoorten en waar je de wijn het beste bij kan drinken. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Op deze manier is een geanimeerde bijeenkomst gegarandeerd.  Tijdens de proeverij kunnen deelnemers hun eigen proefervaring noteren en eventueel met elkaar uitwisselen.  Een gemiddelde proeverij duurt 2,5 à 3 uur.

Uiteraard bieden wij de gelegenheid om wijnen aan te schaffen. En: ze worden bovendien gratis bezorgd in Nederland.

Bij een zakelijke proeverij kunt u ook uw management / medewerkers / klanten verrassen. Bijvoorbeeld door hen als blijk van waardering voor een bepaald bedrag wijnen te laten selecteren. Hierdoor krijgt ieder de voor hem / haar lekkerste wijnen van u ten geschenke. Nogmaals: het kan helemaal op maat volgens uw wensen worden georganiseerd.

proefdozen wijn

Heerlijke aangename proeverij in de gezellige winterperiode met hapjes passend bij de wijnen van Grape 33,

in de winkel van Boter, kaas en eieren aan de Mierloseweg 30 te Helmond

Zeker voor herhaling vatbaar in het voorjaar??

Boter, Kaas en Eieren | Jolanda Ugen / eigenaresseSuccesvolle wijnproeverijen gehad op 11 & 18 december 2014

Wij vonden het hele leerzame gezellige proeverijen, zeker voor herhaling vatbaar

Garage van Tilburg - Deurne | Mark van der Veer en Brigitte Ugenvoor herhaling vatbaar

Een prestatie om (met hulp van een schoolbel) voor zo’n groot gezelschap een wijnproeverij met inhoud te geven. Complimenten!

Buurtvereniging Derpsestraat | Deurnegezellige wijnproeverij voor 36 personen

Zin in een gezellige wijnproeverij met geweldige Bordeauxwijnen?