wijnproeverij Bortdeauxwijnen

Wijnproeverij Bordeauxwijnen

Wijnproeverij met Bordeauxwijnen: leerzaam en gezellig

Grape33 organiseert met name in de zuidelijke provincies graag uw wijnproeverij op uw eigen locatie, geheel op maat naar uw wensen. Desgewenst overigens ook in de andere provincies. U proeft echt lekkere, bijzondere Bordeauxwijnen van kleine onafhankelijke chateau’s. De Bordeauxwijnen worden gepresenteerd met een uitgebreide toelichting, zodat de deelnemers echte kennis vergaren over de achtergronden van Bordeaux wijnen. Hierdoor zijn onze proeverijen interessant voor de beginnende wijndrinker maar ook voor de meer gevorderde liefhebber.

Leuk voor een familie- of vriendenbijeenkomst, of voor een inspirerende bijeenkomst met uw management of personeel. Maar ook uw klanten zullen het zeker waarderen.

Een ongedwongen sfeer

  • Wilt u op uw jaarlijkse familie-bijeenkomst eens iets bijzonders organiseren?
  • Wilt u eens speciale aandacht schenken aan uw klanten en hen verrassen met een gezellige avond?
  • Wilt u uw management-team of uw medewerkers bedanken na een succesvol project of om de behaalde successen van het afgelopen periode te vieren?
  • Bent u een groep enthousiaste wijnliefhebbers en wilt u kennismaken met Bordeaux wijnen?
  • Wilt u met uw buurtgenoten dit jaar eens iets speciaals ervaren?

Grape33 staat open voor al uw vragen en suggesties.

Ons aanbod

Een wijnproeverij is mogelijk vanaf 10 personen. In onderlinge afstemming bepalen wij het programma voor de middag of de avond. Tijdens een proeverij proeft u gemiddeld ongeveer acht wijnen. Bij elke wijn geven wij interessante toelichting over hoe de wijn is gemaakt, welke de invloed is van het terroir op de wijn, welke de invloed is van de druivensoorten en waar je de wijn het beste bij kan drinken. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Op deze manier is een geanimeerde bijeenkomst gegarandeerd. Tijdens de proeverij kunnen de deelnemers hun eigen proefervaring noteren en eventueel met elkaar uitwisselen. Een gemiddelde proeverij duurt 2,5 à 3 uur.

Uiteraard bieden wij de gelegenheid om wijnen, die in de smaak vallen, aan te schaffen. En: ze worden gratis bezorgd in Nederland.

Bij een zakelijke proeverij kunt u ook uw management / medewerkers verrassen door hen als blijk van waardering voor een bepaald bedrag wijnen te laten selecteren. Hierdoor krijgt ieder de voor hem / haar lekkerste wijnen als relatie- of eindejaarsgeschenk. Het kan helemaal op maat volgens uw wensen worden georganiseerd.

Heerlijke aangename proeverij in de gezellige winterperiode met hapjes passend bij de wijnen van Grape 33,

in de winkel van Boter, kaas en eieren aan de Mierloseweg 30 te Helmond

Zeker voor herhaling vatbaar in het voorjaar??

Wij vonden het hele leerzame gezellige proeverijen, zeker voor herhaling vatbaar

Een prestatie om (met hulp van een schoolbel) voor zo’n groot gezelschap een wijnproeverij met inhoud te geven. Complimenten!

Zin in een gezellige wijnproeverij met geweldige Bordeauxwijnen?

Bel ons op 06 1505 6262 of vraag een offerte aan met onderstaand formulier
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]