Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Gratis verzending naar Nederlandse adressen

Verzending op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur door Grape33 is gratis in Nederland tenzij je de bestelling op een vast dagdeel wilt laten bezorgen.

Bestel je in naam van een bedrijf? Geef in het bestelproces de bedrijfsnaam op en dan zorgen wij dat de bestelling voor 17:00 uur bezorgd wordt.

Wil je je bestelling laten leveren buiten Nederland? Dat kan. Ook daar leveren wij het pakket gratis; een landafhankelijke toeslag specifiek voor jouw land is voor jouw rekening. Neem contact met ons op voor de hoogte van deze toeslag.

Ruilen en retourneren

Bij ruilen en retourneren proberen wij het verzendproces tegen zo laag mogelijke, verantwoorde kosten uit te voeren. Het pakket moet wel in goede staat zijn. Neem contact met ons op via [email protected], dan plannen wij samen een afspraak in om het pakket op te laten halen. 

Levertijd

Bij Grape33 streven wij naar een snelle verzending van je bestelling. Bestel je vóór 16:00 uur, dan wordt de bestelling meestal de volgende dag, hooguit twee werkdagen later aangeboden door DPD. Bestel je ’s avonds of in het weekend, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we je pakket kunnen verzenden.

Andere datum?

Wil je het pakket op een door jou gewenste datum laten bezorgen? Dat kan! Geef dit aan in het betalingsproces bij gewenste bezorgdatum.

Verzending met Vinologix

Grape33 werkt samen met Vinologix en DPD voor de logistieke afhandeling van uw bestelling. Per doos is de wijn verzekerd tot een bedrag van 500 euro.

Afleveradres wijzigen

Bij Grape33 kun je zelf kiezen waar je de bestelling wilt laten afleveren. Of dit nu thuis is, op je werk, bij vrienden, buren of familie. Tijdens het bestellen of in je account heb je de mogelijkheid om het afleveradres aan te passen of te wijzigen. Heb je al eerder besteld en wil je het afleveradres wijzigen, neem dan even contact op met onze klantenservice: [email protected].

Grape33 werkt samen met:

 

De waardering van grape33.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 55 reviews.