Gezellige wijnproeverij Bordeauxwijnen

gezellige wijnproeverij Bordeauxwijnen
gezellige wijnproeverij Bordeauxwijnen

Gezellige wijnproeverij met Bordeauxwijnen:
leerzaam en informatief

Grape33 organiseert graag een gezellige wijnproeverij op uw eigen locatie. Dat doen wij graag geheel op maat en bovendien naar uw wensen. Dat kan bijvoorbeeld bij uw thuis: voor uw familie of vriendengroep. Maar daarentegen kan het ook ook op uw bedrijf. Dat doet u bijvoorbeeld voor uw klanten of uw (management)-team of uw medewerkers.

Daarnaast is het ook leuk voor een familie- of vriendenbijeenkomst. Of voor een inspirerende bijeenkomst met uw management of personeel. Maar ook uw belangrijke klanten en relaties zullen het zeker waarderen. Denk daarbij ook aan het presenteren van een wijngeschenk aan de deelnemers.

Wij ondersteunen uw gezellige wijnproeverij

Onze wijnproeverijen kenmerken zich door een ongedwongen sfeer.  Daarbij helpen wij u graag door het zoveel mogelijk vervullen van uw wensen.

Wilt u bijvoorbeeld:

  • op uw jaarlijkse familiebijeenkomst eens iets bijzonders organiseren?
  • Eens speciale aandacht schenken aan uw klanten | relaties en hen verrassen met een gezellige middag of avond?
  • Uw projektteam bedanken na het behaald resultaat en afronding van het project?
  • Uw management-team of medewerkers bedanken voor een behaald succes in de afgelopen periode?
  • Een groep enthousiaste wijnliefhebbers kennis laten maken met de specifieke kenmerken van Bordeauxwijnen? 
  • Met uw buurtgenoten dit jaar eens iets speciaals ervaren?
  • Wij als Grape33 kunnen u helpen een gezellige bijeenkomst te organiseren!

Grape33 staat open voor al uw vragen en suggesties

Ons aanbod

Een wijnproeverij is al mogelijk vanaf 10 personen. In onderlinge afstemming bepalen wij het programma voor de middag of de avond. Tijdens een proeverij proeft u gemiddeld ongeveer acht wijnen. Bij elke wijn geven wij interessante toelichting over hoe de wijn is gemaakt. Maar ook welke invloed de samenstelling van de bodem heeft  op de wijn. Bovendien komt de invloed van de druivensoorten aan de orde. Maar ook: waar kun je een bepaalde wijn het beste bij drinken. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Op deze manier is een geanimeerde bijeenkomst gegarandeerd. Tijdens de proeverij kunnen de deelnemers hun eigen proefervaring noteren. Bovendien kunnen zij hun bevindingen onderling uitwisselen. Een gemiddelde proeverij duurt 2,5 à 3 uur.

Uiteraard bieden wij de gelegenheid om wijnen, die in de smaak vallen, aan te schaffen. Bovendien bezorgen wij  gratis in Nederland.

Bij een zakelijke proeverij kunt u ook uw management / medewerkers verrassen door hen als blijk van waardering voor een bepaald bedrag wijnen te laten selecteren. Hierdoor krijgt ieder de voor hem / haar lekkerste wijnen als relatie- of eindejaarsgeschenk. Het kan helemaal op maat volgens uw wensen worden georganiseerd.

 

Zin in een gezellige wijnproeverij met geweldige Bordeauxwijnen?

Bel ons op 06 1505 6262 of vraag een offerte aan met onderstaand formulier
[contact-form-7 id=”12″ title=”Contactformulier 1″]

De waardering van grape33.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 54 reviews.