Retourneren, Zichttermijn en Herroepingsrecht

Annuleren binnen 14 werkdagen | Retourneren binnen 14 werkdagen

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de wet verkopen op afstand, heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten geretourneerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel Grape33 zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 € per pakket van 6 flessen. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Grape33 heeft teruggezonden, is de koop een feit.

schriftelijk melding

Neem vóórdat u retourneert te allen tijde eerst schriftelijk contact op met Grape33 via info@grape33.com. Mocht u de bestelling willen herroepen dan kunt u gebruik maken van het formulier herroepingsrecht. Is de zending nog niet geleverd dan krijgt u uw geld binnen 14 dagen terug op een door u aan te geven rekeningnummer. Is de zending al geleverd, neem contact met ons op dan plannen wij samen een afspraak in om het pakket op te laten halen.

Terugzending

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding.

Terugbetaling

Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Grape33.com er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

Het herroepingrecht geldt niet voor:
  • Goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt, waarop de leverancier geen invloed heeft.
  • Goederen of diensten die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.
  • Goederen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne of die snel kunnen bederven of verouderen.
  • Diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen.

Indien u vragen, opmerkingen en/of suggesties heeft met betrekking tot Retourneren, Zichttermijn en Herroepingrecht bij Grape33.com, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klachten, Suggesties of Opmerkingen?

Bel de klantenservice
06-1505 6262

Of stuur een email
info@grape33.com

Download het formulier om te retourneren

Klik hier om te downloaden