Veilig Winkelen: uw bestelling en uw gegevens

Krijg wat je bestelt

Veilg winkelen bij Grape33 betekent dat wij uw bestelling altijd naar behoren uitvoeren. U krijgt wat u bestelt, meestal binnen een paar dagen. Bij onverhoopte problemen nemen wij altijd contact met u op: per telefoon of per e-mail. Uw bestelling verzenden wij, in een goede verpakking. Dit gebeurt doorgaans via DPD.

Veilig winkelen: uw gegevens

Mogelijk bent u bezorgd over het winkelen bij Grape33.com. Met name over de veiligheid en vertrouwelijkheid van de informatie die u in transacties met Grape33 via internet uitvoert.

Wij verzekeren u echter dat veilig winkelen bij ons hoog in het vaandel staat. Bij het plaatsen van een bestelling verstrekt u aan ons diverse gegevens.  Deze behandelen wij met de grootst mogelijke zorg. Daarbij heeft Grape33 diverse geavanceerde veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd op haar site. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig bewaard en beschermd zijn.

Veilig winkelen: beveiligde betalingsinformatie

Alle betalingsinformatie, met inbegrip van uw creditcardnummer, is beveiligd met behulp van state-of-the-art encryptie-technologie, geleverd door onze webserver-host. Alle informatie die wordt uitgewisseld tussen uw webbrowser en onze server is gecodeerd. Grape33 maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) om uw privé-gegevens te coderen. Deze encryptie zorgt ervoor dat uw gegevens niet beschikbaar komen aan derden.

Als u nog extra punten van zorg heeft met betrekking tot de beveiliging van Grape33 kunt u contact met ons opnemen.

veilig winkelen bij Grape33
De waardering van grape33.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 55 reviews.