Goed wijnadvies van Grape33 voor Bordeaux wijnen

goed wijnadvies bij wijn spijs keuze

Goed wijnadvies voor Bordeaux wijnen: betrouwbaar bij Grape33

Een goed wijnadvies voor Bordeaux wijnen is soms zeer gewenst. En waar kunt u beter terecht dan bij de echte Bordeaux-specialist: Grape33? Een wijn uitzoeken is namelijk niet altijd even makkelijk. Al helemaal op internet als u de wijn nog niet heeft geproefd. Het is dus belangrijk dat u nooit teleurgesteld wordt in de wijnen die u aankoopt. Daarnaast is het combineren van de juiste wijn met een bepaald gerecht niet altijd gemakkelijk. Veel is afhankelijk van bepaalde ingrediënten in het gerecht. Wij hebben enige ervaring in het creëren van de juiste wijn – spijs combinaties.

Overigens is het bestellen van een of meer proefpakketten een uitstekende methode om verschillen te leren proeven. Daarnaast heeft Grape33 de bijzondere proefdoos Etoile de Lauduc  in geschenkverpakking in haar assortiment opgenomen. De vier mono-cépage wijnen zijn elk gemaakt van een bepaalde druivensoort. De vier druivensoorten zijn onder vrijwel exact gelijke omstandigheden opgegroeid: zon, water, bodem, weer.  

 Neem dus gerust contact met ons op. Alleen door persoonlijk contact kan het vertrouwen verdiend worden.

Uw vragen zijn altijd welkom

Heeft u dus vragen over een van onze Bordeaux wijnen of over Bordeaux wijnen in het algemeen,  een vraag over een Bordeaux wijn die u elders heeft gekocht, of advies op maat voor een diner dat u organiseert, dan kunt u altijd bij ons terecht: wij proberen dan een zo juist mogelijk antwoord te geven.

Neem voor een goed wijnadvies contact op met ons

We stellen u zelfs ons directe 06-nummer ter beschikking: 0031-6-1505 6262

U kunt ook contact opnemen door middel van onderstaand contactformulier (binnen 24 uur antwoord, maar vaak dezelfde dag nog.)

[contact-form-7 id=”12″ title=”Contactformulier 1″]

De waardering van grape33.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 54 reviews.