Grape33 bijzondere Bordeauxwijnen voor de liefhebber

Grape33 bijzondere Bordeaux wijnen van onafhankelijke chateau’s

Grape33 verkoopt bijzondere Bordeaux wijnen van familie chateau’s. Deze chateau’s hebben een kleinere productie, maar de wijnbouwer en zijn familie geven de aandacht, liefde en kwaliteit die een Bordeaux wijn verdient. Dat doen zij vaak al decennialang. Bovendien hebben hun zoons en dochters vaak de Ecole du Vin in Bordeaux doorlopen. Op die manier brengen zij de jingste inzichten in de druiventeelt mee naar huis. De kennis wordt vervolgens gecombineerd met de bestaande oude wijsheden en gewoontes.

Grape33 zoektocht naar bijzondere Bordeauxwijnen van uitzonderlijke kwaliteit

Van 2007 tot 2012 woonde Rogier in Bordeaux. Dat is de basis van Grape33 bijzondere Bordeauxwijnen. Gedurende deze vijf jaren heeft hij meer dan 120 chateau’s bezocht, op zoek naar originele Bordeauxwijnen. Ervaring leert dat de beste wijnen vaak niet komen van de grote chateau’s die zijn overgenomen door banken of verzekeringsmaatschappijen, maar eerder van de kleine onafhankelijke wijnboeren.

Kennis en oprechte liefde voor de wijn bij de onafhankelijke wijnboer

Deze onafhankelijke wijnboeren maken hun wijnen met van vader op zoon overgedragen kennis en oprechte liefde voor de wijn. De oogst, maar ook het selecteren van de druiven gebeurt vaak nog met de hand. Dit kost uiteraard veel tijd en mankracht, maar zorgt er wel voor dat de kwaliteit van de wijnen significant toeneemt. Onze wijnboeren spreken vaak alleen Frans en leven voor hun wijngoed en hun wijnen. Het was dan ook een uitdaging om een relatie op te bouwen om uiteindelijk in staat te zijn de wijnen te ‘mogen’ kopen.

Het resultaat mag er zijn

Wij hebben geen spijt van onze investering, want het resultaat mag er zijn:

We hopen dat u er net zo van gaat genieten als wij !

Bonne dégustation !

Rogier & Ben Mulder

Rogier Mulder op bezoek bij Cédric van Chateau La Mouline

Ben Mulder test een selectie van nieuw aangekomen wijnen.

De betere wijnen uit Bordeaux
Klik hier om direct naar onze prachtige selectie Bordeaux wijnen te gaan.

De waardering van grape33.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 54 reviews.