wijnkistjes kopen voor de echte liefhebber

inhoud geschenkdoos Lauduc Etoile wijnen
geschenkdoos Lauduc Etoile wijnen

Wijnkistjes kopen: een supergeschenk voor al uw relaties

Wijnkistjes kopen doe je voor uw relaties, managementteam, personeel of congressprekers. Zij zijn immers belangrijk! Wij weten bovendien dat een met zorg samengesteld wijngeschenk zeer door uw relaties zeer wordt gewaardeerd. Grape33 is daarvoor uw aangewezen partner. U presenteert het geschenk op het meest geëigende moment: met Kerstmis of op het einde van het jaar. Maar ook op de receptie, het congres. Denk bovendien aan het afronden van een project. Wij kunnen uw kistje ook bedrukken met uw bedrijfs- of congreslogo (hoge kwaliteit | in kleur): krijgt het meteen een hogere attentiewaarde.

Wijnkistjes kopen met de beste Bordeauxwijnen

Sinds 2008 is Grape33 dé Bordeaux specialist van Nederland en Vlaanderen. Al onze wijnen worden persoonlijk geselecteerd in de Bordeaux wijnstreek op de chateau’s van onafhankelijke wijnboeren. Inmiddels hebben wij een prachtige, ja exclusieve, range aan Bordeaux wijnen opgebouwd. Wij kunnen deze wijnen bovendien leveren in kistjes van 1 tot en met 6 flessen. Wilt u een officiële kist met chateau-opdruk of toch liever uw logo op het deksel? Dat kan, maar wacht dan niet te lang, want bij een aantal chateau’s zullen we die apart moeten bestellen.

Persoonlijk | kwaliteit | aandacht | attentiewaarde

Al onze relatiegeschenken worden voor u op maat gemaakt. Het schuifdeksel, bedrukt met uw logo in uw bedrijfskleuren, geeft bovendien een aanzienlijk hogere attentiewaarde. Daarnaast voegen wij graag uw eigen boodschap op de fles of een brief toe in het wijnkistje.
Persoonlijk, Kwaliteit en Aandacht zijn onze kernwoorden. leg contact en Grape33 zorgt ervoor.

wijnkistje kopen
wijnkistje met Bordeauxwijnen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte. Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug met een persoonlijk advies.

[contact-form-7 id=”12″ title=”Contactformulier 1″]

De waardering van grape33.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 55 reviews.